top of page

Kindercoaching

Child Therapist

Als kindercoach gebruik ik een praktische,  oplossingsgerichte methode om je kind te laten ervaren dat het er mag zijn, dat het zijn eigen talenten leert (her)kennen en daarmee in zijn eigen kracht kan komen te staan.

De begeleiding begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als we het gevoel hebben dat ik iets voor jullie kan betekenen plannen we een intakegesprek.

 

Het intakegesprek duurt ca 45 minuten en vind plaats met ouder(s) en kind.

Tijdens het intakegesprek vorm ik een beeld van het kind en de hulpvraag die bij jullie aanwezig is. 

Daarna starten we met het coachingstraject. Een traject bestaat meestal uit 6 sessies van maximaal 1 uur, waarbij in principe alleen het kind aanwezig is.

 

Tijdens deze sessies ga ik samen met je kind op zoek naar wat er speelt en gaan we volledig in de belevingswereld van het kind kijken welke talenten en kracht het kan gebruiken om weer lekker in zijn/haar vel te zitten.

Na afloop vindt er een evaluatiegesprek met de ouders plaats. Daarin wordt besproken hoe de sessies verlopen zijn en of de hulpvraag voldoende beantwoord is. 

Image by Jessica Lewis

Tarieven

Image by Angèle Kamp
  • Kennismakingsgesprek

  • Intakegesprek (45 min)

  • Sessie (60 min)

  • Evaluatiegesprek (45 min)

Gratis

€30,00

€60,00

€30,00

Bij verhindering 24 uur van te voren doorgeven. Bij niet tijdig afzeggen of bij afwezigheid zonder afmelding wordt 75% van het tarief in rekening gebracht.

bottom of page